Trouwen

Trouwen

Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk autobloemstuk. Er is op het gebied van autodecoratie veel mogelijk, qua vorm, kleur en bloemsoort. Naast een bloemstuk voor de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te decoreren. Wanneer u kiest voor een decoratie op de auto, dan zorgen wij er voor dat het geheel in lijn is met uw overige bruidswerk en past bij de auto waarop het bloemstuk bevestigd wordt.

Corsage
Al onze corsages worden vervaardigd met een magneet of met een speld. Tegenwoordig is de magneet meer favoriet, omdat hij gemakkelijk te bevestigen is, altijd recht blijft hangen en er geen gaten in de (gehuurde) kleding achter blijven. Ook is het mogelijk een speciale corsage voor de bruidegom te maken. En uiteraard maken wij ook aparte corsages voor de gasten, getuigen en kinderen. Een corsage is iets wat u veelal zelf even wilt zien voordat u zich een echte voorstelling kan maken van het eindresultaat. Wij maken alle corsages naar wens en gaan desgewenst op zoek naar een speciale of aparte bloem.

LET OP:
Kiest u uitsluitend voor magneet corsages, ga dan na of er onder de genodigde gasten iemand is die een pacemaker in het lichaam draagt. Voor deze genodigden adviseren wij een corsage met een speld.

Geheel in stijl van jullie bruiloft kunnen wij ook passende bloemstukken verzorgen voor op jullie trouwlocatie. Of dit nu is op het gemeentehuis of een speciale trouwlocatie zoals een kasteel of de kerk.

Zelf plaatsen van decoraties
U kunt er voor kiezen om de bloemstukken zelf mee te nemen naar de trouwlocatie en ze te plaatsen. Hierin kunnen wij u adviseren, zodat alles naar wens kan worden geplaatst. Eventueel overleg met de ceremoniemeester behoort daarbij tot de mogelijkheden, zodat u uzelf daarover niet druk hoeft te maken. Bij decoraties van geringe hoeveelheid en grootte is dit een prima optie.

Door ons laten plaatsen van decoraties
Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de bloemstukken of opmaak daarvan, kunnen wij de decoraties ook tegen een geringe meerprijs voor u bezorgen en plaatsen op de trouwlocatie. Bij grotere bruiloften waarbij bijvoorbeeld meerdere bloemstukken op een sokkel of hoge zuil zijn besteld, is het vervoer en plaatsen daarvan gemakkelijker door ons te verzorgen. Ook het ophangen van bloemen decoraties aan bijvoorbeeld de stoelen of balkon van een kerk kunnen daarvan een onderdeel zijn. De kosten voor het door ons plaatsen van grote meer complexe decoraties is afhankelijk het type bloemwerk, de afstand tot de trouwlocatie en de tijd die wij bezig zijn om het voor jullie aankomst helemaal in orde te maken. Wij zullen voor deze werkzaamheden slechts een gering bedrag rekenen.

Restaurant
Na de plechtigheden is er rond het avonduur tijd voor ontspanning en een heerlijke maaltijd. Wij kunnen een prachtig bloemen arrangement verzorgen voor tijdens het eten in het restaurant, maar ook zorgen voor slechts enkele losse vaasjes met mooi decoratief bloemwerk in de moderne, trendy, stoere of klassieke stijl. U kunt in deze dus kiezen voor slechts enkele bloemen tot een complete diner zaal decoratie.

Zijde bloemstukken
Wij kopen de zijde bloemen zelf met eigen hand in en kiezen enkel A-kwaliteit uit de exclusieve range. Met zijden bloemen is namelijk bijna alles te maken. Een blijvende herinnering dus. Of jullie nu gaan trouwen of dat jullie het bruidsboeket van destijds zoveel als mogelijk door ons wilt laten namaken met zijden bloemen.

De voordelen van een zijden bruidsboeket

  • De bloemen hebben geen last van de warmte of de kou
  • Trouwen in het buitenland? Neem uw boeket gewoon mee
  • U heeft het boeket veelal in huis voordat u gaat trouwen
  • Het is tot op het moment van afhalen prima aan te passen
  • Zijde verspreid geen pollen. Een bloemen allergie hoeft geen beperking te zijn om een bruidsboeket te nemen
  • Het boeket is lichter in vergelijking met echte bloemen
  • Het kan makkelijk tegen een stootje of vallen
  • Zijde als alternatief voor seizoensgebonden bloem

Niet in alle seizoenen van het jaar zijn alle echte bloemsoorten vrij verkrijgbaar. Als u toch echt een bepaald type bloem in het bruidsboeket wilt hebben kunnen wij met u samen kijken naar de inzet van zijde bloemen.
Zijde, een verzamelnaam voor bloemen.