Bloemen

Verse bloemen en boeketten

Verse producten
Inge’s Flowers & Decorations gebruikt in alle boeketten verse bloemen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunnen zij 7 dagen vaasgarantie geven. Bloemen zijn een natuurproduct.

Wisselend assortiment
Inge’s Flowers & Decorations biedt ieder seizoen andere bloemen en boeketten. Elke zomer, herfst, winter, lente vindt u in ons atelier een speciaal assortiment met bloemen uit dat seizoen.

Boeketten

Prachtige boeketten hebben wij in alle soorten, maten, kleuren en samenstellingen. Wat is er mooier dan een boeket die uw huiskamer opvrolijkt, van prachtige kleuren voorziet en een heerlijke geur verspreidt? Een mooi boeket is overigens ook een perfect cadeau bij uitstek. Niemand zal zeggen; “die heb ik al” of “ik vind er niks aan”.

Wij zijn graag bereid een prachtig boeket op bestelling te maken en eventueel te bezorgen. De getoonde afbeeldingen kunnen bij levering enigszins afwijken van het origineel, omdat wij werken met bloemen die seizoensgebonden zijn. Wilt u echter bepaalde bloemen in uw boeket verwerkt hebben, dan is dit heel goed mogelijk. Tevens is een boeket geheel op maat en naar uw wens samen te stellen.

Kunst- en zijde bloemen

Zijden bloemen of nep bloemen? Nep klinkt zo negatief, zelf noemen wij het dan ook liever kunstbloemen. Want de 100% zijden stoffen die vroeger gebruikt werden om deze prachtige bloemen te maken is al vele jaren van de baan. De kunst bloemen worden nu gemaakt van luxe stoffen en materialen waarbij de echtheid en kwaliteit op nummer 1 staan. Een jaren lange ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig de mooiste kunsttakken en kunstbloemen met de prachtigste kleuren zijn ontstaan.

Toch zullen wij het nog vaak zijden bloemen noemen.

Er is veel verschil in kwaliteit en daardoor in prijs. Dit verschil zit vaak in de afwerking, kleurbehoud, natuurgetrouwheid ( nagemaakt ) of het aanbrengen van speciale aangebrachte accenten.