Gelegenheidsbloemwerk

Voor elke gelegenheid is er een bloemwerk

Er is altijd wel een goede reden om bloemen te geven, u kunt bij Inge terecht voor elke gelegenheid. 

U kunt een boeket naar eigen wensen laten samenstellen. 

Naast de bloemwerken voor in huis levert Inge ook al vele jaren bloemen voor begrafenissen of bruidsbloemen, Gaat u binnenkort trouwen? Neem dan contact met haar op, zij helpt u graag om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken met een mooi boeket voor de bruid, de auto, de bruidsmeisjes en corsages voor de gasten.

U kunt bij haar ook kiezen voor een bloem abonnement. Dat zowel zakelijk als privé. Wilt u bijvoorbeeld elke 2, 3 of 4 weken een vers boeket? Dan kan zij daarvoor zorgen.

Rouwstukken

De meest gebruikte en volgens velen de meest geschikte bloem voor een rouwboeket is de witte lelie. Ook witte rozen zijn een veilige keuze bij een begrafenis. Maar mag je ook zelf de bloem kiezen? En welke bloem kies je dan?

Geboorte

Symbolische betekenis van bloemen. Wist je dat bij iedere maand een bloem hoort? Het is leuk om een verjaardagsboeket te geven met de bloem van de maand of een boeket een persoonlijk tintje te geven met deze speciale bloem centraal in het boeket. Net als bij de geboortestenen hebben alle bloemen van de maand hun eigen verhaal en betekenis.

Trouwen

Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk autobloemstuk. Er is op het gebied van autodecoratie veel mogelijk, qua vorm, kleur en bloemsoort. Naast een bloemstuk voor de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te decoreren.