Zakelijk

Relatiegeschenken

Een prettige samenwerking, een goed afgeronde business deal of een nieuwe klant?
Er zijn redenen genoeg waarbij een relatiegeschenk op zijn plaats is. Wat dacht u van een goede fles wijn decoratief aangekleed met bloemen, verwerkt in een bloemstuk of stijlvol ingepakt in een mooie mand. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten verzorgen wij een smaakvol en origineel geschenk.

Flexibele bloemabonnementen

De bloemenabonnementen van Inge’s Flowers & Decorations zijn eenvoudig af te sluiten. U maakt drie keuzes:

Kies uw budget: € 20,- / € 30,- / € 40,- / € 50,- per bezorging.
Kies de bezorging: een door Inge’s Flowers & Decorations gebonden boeket of de bloemen in een vershoudverpakking.
Kies de frequentie: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

Verrassend en uniek
Inge’s Flowers & Decorations ontwerpt iedere week een nieuw, origineel en verrassend boeket. De boeketten zijn met de hand gebonden en zijn samengesteld met bloemen van het seizoen. Heeft u geen geschikte vaas in huis? Dan kan Inge’s Flowers & Decorations een huurvaas meeleveren, zodat het boeket optimaal tot zijn recht komt.

Flexibel
Met één telefoontje of mailtje zet u de levering van bloemen tijdelijk stop, bijvoorbeeld wanneer u met vakantie bent. Het is ook mogelijk voor speciale gelegenheden een of meer extra boeketten te laten bezorgen.

Maatwerk
Voor de zakelijke markt of voor particulieren met specifieke wensen kanInge’s Flowers & Decorations maatwerkabonnementen samenstellen. Ook verzorgt Inge’s Flowers & Decorations rouw- en trouwarrangementen.

Proefabonnement
U kunt het bloemenabonnement een maand uitproberen met een geheel vrijblijvend proefabonnement. Een proefabonnement is natuurlijk ook een leuk en vrolijk cadeau!

Geen contant geld nodig
U ontvangt maandelijks een factuur van Inge’s Flowers & Decorations. Als u wilt kunt u een automatische afschrijving instellen.