Workshops

Workshops

Ook zo’n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop met je vrienden, familie of collega’s (vanaf 4 tot 10 personen). Deelnemers kunnen per groep een keuze maken uit één van de vele arrangementen of een speciaal arrangement laten samenstellen. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.

2016-08-24-PHOTO-00005932
IMG_3289

Uiteraard maken wij gebruik van  natuurlijke materialen en zowel kunst-, zijde-, en veilingverse bloemen. Workshops zijn mogelijk in ons atelier. Dit kan plaatsvinden op een doordeweekse dag in de ochtend, middag of avond, maar ook in het weekend. Bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd!

In de uitvoering zijn vrijwel alle mogelijkheden bespreekbaar, bijvoorbeeld kleurstelling, ondergrond, gebruik van verse bloemen en/of blijvende materialen, de keuze is groot! De kosten van een workshop zijn van een aantal factoren afhankelijk, zoals het aantal deelnemers, de benodigde materialen, moeilijkheidsgraad en reisafstand. Ook kan de workshop bij ons in Twello worden gehouden, wij hebben ruimte beschikbaar tot max. 10 personen.